Сирна Паска з вершковим маслом, вершками, жовтками і цукатами простий рецепт 🐣 Не просто Великдень😅 насправді з білим шоколадом і апельсиновими цукатами, які ви вже повинні були давним давно зробити😂😂😂 Якщо чесно, я дуже обережно ставилася до такого ласощів, до тих пір поки не зробила сама і не спробувала як же це вкуснооооо😅 Не розуміла, чого від неї так тащаться все навколо і носяться перед святом, адже булки краще😂😂 Ну немає, Великдень королева свята, а потім вже струм Панеттоне 😉
Інгредієнти
▪️300гр жирного сиру (у мене домашній)
▪️100гр вершкового масла
▪️65гр цукру
▪️170гр жирних вершків 33%
▪️3 жовтки
▪️100-150гр апельсинових цукат
▪️ванілін (за бажанням)
Для прикраси:
▪️білий шоколад
▪️малина (у мене заморожена)
Сирна Паска з маслом, вершками, жовтками і цукатами покроковий рецепт
1. Починаємо. Сир протерти через сито. Вершки вилити в посудину і додати 40г цукру і 3 жовтки. Варимо на середньому вогні до загусання, безперервно помішуючи. Консистенція крему або рідкої сметани. Виливаємо крем сир. М’яке вершкове масло збити з 25гр цукру до пишного крему – додати до творогу.
2. Цукати порізати і відправити в загальну масу. Все добре перемішати. Форму для Паски зібрати і повністю, разом з дном, обмотати плівкою. Залиште один отвір через яку будете заливати. Заливаємо сирну масу у форму і відправляємо в морозилку.
3. Так Великдень може зберігається до самого свята. За добу перемістіть Великдень з морозилки в холодильник, попередньо знявши плівку і частини форми. Знімати форму необхідно з добре замороженої Пасхи!!!! Це важливо!!! Білим шоколадом і прикрасити малиной.