Сирна запіканка з брауні

Як смачно зробити Сирна запіканка з брауні простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Виходить 2 порції/2 сніданку.
❗️КБЖУ 1 порції: 502 ккал/50.4/14.9/41.1

❗️Форма 15см
Для запіканки:
✅сир в пачці 1% – 360г;
✅сир м’який 5% – 170г;
✅грецький йогурт – 80г;
✅кукурудзяний крохмаль – 35г;
✅підсолоджувач – за смаком;
✅яйце 1 шт + 1 жовток яйця.

Для брауні:
✅яйце 1 шт + 1 білок яйця;
✅грецький йогурт 50 гр
✅какао 20г;
✅борошно рисова цільнозернові (можна будь-який) – 30г;
✅розпушувач – 2г;
✅підсолоджувач – за смаком.

Начинка:
✅лохина (можна взяти будь-яку ягоду заморожену) – 40 г (обваляти в рисовому борошні)

Сирна запіканка з брауні покроковий рецепт

1. До брикетному сиру додаємо йогурт, сир м’який, підсолоджувач, яйце і жовток, ретельно перемішуємо, можна пробити блендером до однорідності. Перед тим як перекласти сирну масу у форму додаємо крохмаль, перемішуємо. Беремо ціле яйце, додаємо білок і підсолоджувач, взбивае.

2. До яєць додаємо йогурт, перемішуємо. Додаємо суміш з борошна, какао і розпушувач, перемішуємо. Викладаємо у форму сирну масу, зверху выладываем лохину (можна не розморожувати ягоди), зверху викласти шоколадне тесто.

3. Відправляємо випікатися в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 40 хвилин. Не витягуючи з форми, охолоджуємо до кімнатної температури і прибираємо в холодильник на пару часов.

Відео рецепт 👇