Як приготувати дуже смачні сирні оладки на молоко на сковороді рецепт простий. Доброго ранку))) у нас воно похмурого і дощового, але все ж у мене є частинка сонечка, яка приїхала з Уфи) так – це знаменитий башкирський мед, мед від справжніх професіоналів і фахівців своєї справи. І я дуже рада, що можу познайомити Вас з Євгенією і Рустемом і їх чудовим медом. І це не реклама, Ви напевно, вже встигли зрозуміти, що я рекламу не беру) це рекомендація від усієї душі. Не хочеться писати стандартні фрази про екологічно чисті райони, про користь, сертифікацію і т. д… ( це все є)
Напишу, як простий обиватель і споживач) мед дуже смачний, м’який і делікатний, прозорий липовий і на противагу йому запашну, густий, практично чорний, збиває з ніг своїм ароматом, буквально відразу після відкриття банки, гречаний. Неможливо вибрати один, треба пробувати обидва, настільки вони гарні і настільки вони різні.
Уявляєте, зміст липової пилку в меді, аж 98%, все завдяки жаркого літа і працьовитості бджілок) А ще я дізналася, про корисні забрус і язички) спасибі величезне @mishkinskymed , за можливість спробувати Справжній Мед, тепер я у Вашому фанклубе))) рекомендую сходити на сторінку до хлопців, там багато цікавої та корисної інформації. Ну а до меду у мене оладки, не прості – сирні з яблуком на топленому молоці)
Напишу, як простий обиватель і споживач) мед дуже смачний, м’який і делікатний, прозорий липовий і на противагу йому запашну, густий, практично чорний, збиває з ніг своїм ароматом, буквально відразу після відкриття банки, гречаний. Неможливо вибрати один, треба пробувати обидва, настільки вони гарні і настільки вони різні.
Уявляєте, зміст липової пилку в меді, аж 98%, все завдяки жаркого літа і працьовитості бджілок) А ще я дізналася, про корисні забрус і язички) спасибі величезне @mishkinskymed , за можливість спробувати Справжній Мед, тепер я у Вашому фанклубе))) рекомендую сходити на сторінку до хлопців, там багато цікавої та корисної інформації. Ну а до меду у мене оладки, не прості – сирні з яблуком на топленому молоці)
Інгредієнти
На 10 великих оладок:
180 гр сиру 9% жирності
2 яйця З
20 гр цукру
160 гр молока пряженого
110 гр пшеничного борошна в/с
1/4 чл солі
1 чл розпушувача
30 гр вершкового масла
1 велике солодке яблуко
Сирні оладки на молоко на сковороді покроковий рецепт
1. Сир пробити заглибним блендером з яйцями, цукром і молоком. Всипати борошно з розпушувачем і сіллю, перемешать.
2. Масло розтопити і вмішати в тісто. Яблуко очистити і порізати дрібними кубиками, додати в тісто, добре перемешать.
3. Смажити на повільному вогні з обох сторін. Подавати гарячими з медом. Приємного аппетита)))