Сирно вершковий крем для торта простий рецепт домашній.
Інгредієнти
▫️вершки (від 33%) – 400 мл
▫️цукрова пудра – 50-150 г
▫️сирний сир (у мене Hochland”) – 300 г
Сирно вершковий крем для торта покроковий рецепт
1. Охолодіть вершки, віночок і ємність в морозильнику протягом 10 хвилин. ⠀ Перелийте вершки в глибоку ємність і починайте збивати: спочатку на малих обертах, поступово збільшуючи швидкість. ⠀
2. Через 2 хвилини додайте 50 г цукрової пудри. ⠀ Ще через 2 хвилини додайте сирний сир і збивайте до тих пір, поки на поверхні крему не почнуть залишатися сліди від венчика.
3. Ідеальна консистенція: крем щільний, тримається на віночку. ⠀ ВАЖЛИВО! Як тільки крем досягне такої консистенції – зупиніться і не збивайте більше (інакше він перетвориться в масло). ⠀
4. Спробуйте крем. Якщо він здається вам недостатньо солодким – додайте цукрову пудру. Я – ласун і мені потрібно 120 г цукрової пудри🤭 ⠀ Всі 👏🏻 крем готовий до использованию.