Сирний пудинг з кремом простий рецепт 🍦 Такий ніжний десерт виходить 🤤, готувала з вечора його, на ранок божественно ніжним залишився 😍 . Він дуже швидкий у приготуванні , тому обов’язково спробуйте приготувати 🔥
Інгредієнти
Кбжу на 100 гр: 101/7.4/4.6/7.3
Вага всього страви : 1216 гр
Яйця – 3 шт+ 1 білок
Сир 0% – 350 гр
Кукурудзяний крохмаль – 30 гр
Грецький йогурт – 100 гр
Ваніль – щіпка
Підсолоджувач за смаком
Сіль – щіпка
⠀
Для крему:
грецький Йогурт – 180 гр (можна замінити на рікотту / сирний сир)
Кукурудзяний крохмаль – 20г
Молоко 2,5 % – 250мл
Сіль – щіпка
Ваніль – щіпка
Підсолоджувач
Сирний пудинг з кремом покроковий рецепт
1. Білки відокремити від жовтків. Жовтки вилити в чашу блендера, до них додати сир, крохмаль, йогурт , ваніль, підсолоджувач. Збити блендером до однорідної консистенції. Білки збити з сіллю до міцних піків і перекласти до сирної маси, акуратно перемішати лопаткою знизу вгору. Перелити тісто в силіконову форму (у мене 20 см).
2. Відправити в розігріту до 180гр духовку на 35 хв. ⠀ Для крему: У молоко додати крохмаль, підсолоджувач і ванілін , розмішати і поставити в мікрохвильову піч на 1 хв, дістати розмішати і знову в мікрохвильову піч на 20 сек, дістати розмішати і знову на 20 сек, поки крем трохи не загустеет.
3. Або на повільному вогні прогріти на плиті. В теплу масу додати йогурт і перемішати. Остиглий сирний бісквіт покрити кремом і прибрати в холодильник. Зверху посипте кокосовою стружкою і насолоджуйтеся 🤤