Сыроедческая великдень без сиру з зеленої гречки і кешью

Сыроедческая великдень без сиру з зеленої гречки і кешью рецепт простий. 🌱 без глютену 🌱 без випічки 🌱 без цукру 🌱 без яєць і молочних продуктів.

Інгредієнти

Зелена гречка 140 гр.
Сирої кешью 160 гр.
Кокосові вершки 80 гр.
Насіння чіа білі 30 гр. (можна замінити на псиллиум 1ч.л.)
Сироп топінамбура/цикорію 100 гр.
Кокосова стружка 30 гр.
Кокосове масло 40 гр.
Сік лайма 2/3
Натуральні сухофрукти

Сыроедческая великдень без сиру з зеленої гречки і кешью покроковий рецепт

1. Для початку замочи кешью і зелену гречку на 6-8 годин і промий по закінчення цього часу. Круто якщо ти прорастишь зелену гречку, для цього залиш її на друшляку на ніч. ⠀ В окремій ємності з’єднай насіння чіа і кокосові вершки на 3-5 хвилин. ⠀
2. Пробий блендером зелену гречку, кешью, насіння чіа (псиллиум), кокосові вершки, кокосове масло, сироп топінамбура і сік лайма. ⠀ Додай в масу кокосову стружку і сухофрукти і добре перемішай. ⠀
3. Застели форму для Паски злегка вологою марлею, виклади “сирну” масу і постав в холодильник на 4-6 годин для стабілізації. ⠀ Прикрась за бажанням свіжими ягодами або сухофруктами! ⠀
4. На замітку: Зберігається в холодильнику 2 дні. Але якщо хочеться приготувати заздалегідь, можна заморозити після стабілізації в холодильнику, а перед вживанням, переставити в холодильник для розморожування!