Тарт пиріг Манго Маракуйя простий рецепт 💛 Солодкий, ароматний манго і делікатна кислинка маракуї – ідеальне поєднання 👌
Інгредієнти
Я використовую форму зі знімним дном d24 см і h3 см
Пісочне тісто:
75 гр вершкового масла 82,5%
2 жовтки
75 гр цукрової пудри
130 гр борошна
1/2 ч. л. розпушувача
Мангове конфі:
400 гр пюре манго
30 гр цукру (чи за смаком)
2 ч. л. кукурудзяного крохмалю
5 гр желатину (я використовую листової)
Маракуйевый ганаш:
150 гр білого шоколаду
90 гр пюре маракуї
100 гр вершків від 33%
Тарт пиріг Манго Маракуйя покроковий рецепт
1. Пісочне тісто:
Жовтки змішуємо з сахпудрой, додаємо масло кімнатної температури (можна попередньо розтопити) і вводимо сухі продукти. Робимо пласт, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на годину. Розкачуємо, формуємо за формою, наколюємо часто виделкою і прибираємо в морозилку на 10 хв. Випікаємо при 160С спочатку з вантажем 12-15 хв, потім ще 10 хв без вантажу. Остуджуємо, дістаємо з формы.
Жовтки змішуємо з сахпудрой, додаємо масло кімнатної температури (можна попередньо розтопити) і вводимо сухі продукти. Робимо пласт, загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник на годину. Розкачуємо, формуємо за формою, наколюємо часто виделкою і прибираємо в морозилку на 10 хв. Випікаємо при 160С спочатку з вантажем 12-15 хв, потім ще 10 хв без вантажу. Остуджуємо, дістаємо з формы.
2. Мангове конфі:
Желатин замочити в холодній воді. У трьох ст. л. пюре манго розвести крохмаль, інше пюре злегка нагріти, ввести цукор, пюре з крохмалем і уварювати на середньому вогні до загустіння і глянцевого кольору, розпустити в масі віджатий желатин. Викладаємо в пісочну основу, відправляємо в холод на стабилизацию.
Желатин замочити в холодній воді. У трьох ст. л. пюре манго розвести крохмаль, інше пюре злегка нагріти, ввести цукор, пюре з крохмалем і уварювати на середньому вогні до загустіння і глянцевого кольору, розпустити в масі віджатий желатин. Викладаємо в пісочну основу, відправляємо в холод на стабилизацию.
3. Маракуйевый ганаш:
З’єднуємо всі інгредієнти і на невеликому вогні, постійно помішуючи доводимо крем до однорідної маси і покриваємо наш тарт зверху. Відправляємо в холодильник на 4-5 часов.
З’єднуємо всі інгредієнти і на невеликому вогні, постійно помішуючи доводимо крем до однорідної маси і покриваємо наш тарт зверху. Відправляємо в холодильник на 4-5 часов.