Тарт пиріг з сиром і сливою

Масляна закінчилася, млинців всі об’їлися🤭🤭🤭 Уфффффф, з полегшенням зітхнули жінки… А що ж спекти сьогодні до чаю? 🤣 Як зробити смачний Тарт пиріг з сиром і сливою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

Тісто:
Вершкове масло 75гр
Сметана 25гр
Цукор 50гр
Ванільний цукор 5г
Розпушувач 2,5 гр
Борошно 110гр

Начинка:
Сир 5% 200гр
Сметана 40гр
Цукор 50гр
Ванільний цукор 5г
Кукурудзяний крохмаль 8г

Тарт пиріг з сиром і сливою покроковий рецепт

1. Тісто:
1. У чаші міксера об’єднати м’яке вершкове масло з цукром і ванільним цукром. Перемішати (насадка весло)
2. Додати сметану, борошно і розпушувач. Замісити тісто (довго не місити, лише до об’єднання інгредієнтів).
3. Розділити тісто на порційні шматки. Кожен розкачати в пласт товщиною 3мм.
4. Викласти у форму, притиснути до боків, сформувати дно. Прибрати в морозильну камеру на 20-30 хвилин.
5. Потім випікати в розігрітій до 180С духовці 10 хвилин.
6. Вийняти з духовки, викласти сирну начинку, зверху розподілити половинки слив, посипати мигдалевими пелюстками і випікати ще приблизно 15-20 минут.
2. Начинка: У мисці змішайте всі інгредієнти, розтерти виделкою до однорідної массы.
3. Додатково знадобляться мигдальні пелюстки 20гр і 150гр сливы.