Тарт зі сметанною заливкою і малиною

Як смачно зробити Тарт зі сметанною заливкою і малиною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Розраховані на форму 20-22 см заввишки 2-3 см

Тісто:
Борошно – 125 р
Цукрова пудра – 30 г
Крижана вода – 1,5 ст. л.
Вершкове масло (холодне) – 75 г
Жовток – 1 шт
Сіль – щіпка

Начинка:
Сметана – 200 г
Цукор – 50 г
Желатин – 5 г
Вода для замочування желатину – 30 г
Вода для сиропу – 3 ст. л.

Тарт зі сметанною заливкою і малиною покроковий рецепт

1. В чашу міксера додати додати холодне масло, порізане кубиками. Всипати борошно, цукрову пудру і сіль. За допомогою насадки «весло» зробити з даних інгредієнтів крихту. Потім в крихту додати крижану воду і жовтки. Вимісити однорідне тісто (також за допомогою лопатки «весло», але можна і руками), зібрати його в кулю, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 40 минут.

2. Через 40 хвилин розкачати тісто, розподілити його за формою, наколоти виделкою і випікати в розігрітій до 170-180* духовці хвилин 30 (режим верх-низ). Вийняти з духовки і дати повністю охолонути. Желе: насамперед потрібно замочити 5 грам желатину в 30 г води і залишити на 15-20 хвилин для набухания.
3. Поки желатин набухає, в сотейник всипаємо цукор, додаємо 3 ст. л. води, ставимо на середній вогонь і доводимо сироп до кипіння. Знімаємо з вогню, даємо охолонути і потім вливаємо його в сметану. Перемішуємо. Напухший желатин розпускаємо в мікрохвильовці, вливаємо в сметанную масу і знову перемішуємо. Желе відправляємо в остигнула основу для тарта і ставимо в холодильник на пару годин. Прикрашаємо за желанию.