Тістечка бісквітні з шоколадною начинкою

Як смачно зробити Тістечка бісквітні з шоколадною начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для бісквіта:
Яйця – 6 шт.
Щіпка солі
Цукор – 300 гр.
Масло рослинне – 100 мл
Молоко – 200 мл
Борошно – 300 гр.
Какао – 25 гр.
Розпушувач – 1 ст. л.

Інгредієнти для шоколадного крему:
350 – мл молоко
Згущене молоко – 700.гр
Какао – 4 ст. л.
Кукурудзяний крохмаль – 2ст.л.
Вершкове масло – 50 гр.

Для просочення:
250 мл молоко
1 ст. л. какао
1 ст. л. цукор

Тістечка бісквітні з шоколадною начинкою покроковий рецепт

1. Збити яйця з сіллю і цукром до пишної світлої маси, потім додаємо молоко і рослинне масло і збиваємо. Далі додаємо всі сухі інгредієнти перемішуємо знизу вгору. Випікаємо в розігрітій до 160 градусів духовці 30-40 хвилин і перевіряємо готовність зубочисткой.

2. Беремо ємність з товстим дном, заливаємо згущене молоко і какао, добре перемішуємо. А в окремій ємність виливаємо молоко і до нього додаємо крохмаль перемешиваем.

3. Далі все змішуємо з нашої шоколадною масою і кладемо вершкове масло відправляємо на середній вогонь і продовжуємо помішувати, поки маса не загусне. Потім знімаємо з вогню і повністю охолодити. Бісквіт розділити на дві частини і змастити кремом рясно прикрасьте по своєму бажанню! Обов’язково пропитываем.

Відео рецепт 👇