Як зробити Тістечка мандарини з згущеного молока рецепт простий.
Інгредієнти
Бісквіт
5 яєц
130гр цукор
Борошно 120гр
Какао 30гр
Олію слив 30гр
Крем
300гр сирний сир
70гр цукрова пудра
100гр вершки 33%
50гр Згущене молоко
Тістечка мандарини зі згущеного молока покроковий рецепт
1. Яйця збиваємо з цукром до пишної маси. Змішуємо сухі інгредієнти і об’єднуємо з рідкими в два, три етапи. Вводимо розтоплене вершкове масло кімнатної температуры.
2. Випікаємо в духовці 35 хв при 170 градусах, орієнтуємося на свою духовку. Режим верх-низ.
3. Крем.
Сир збиваємо з цукровою пудрою, додаємо вершки збиваємо, потім додаємо згущене молоко збиваємо крем готовий. Бісквіт подрібнити в крихту, додати крем, перемешать.
Сир збиваємо з цукровою пудрою, додаємо вершки збиваємо, потім додаємо згущене молоко збиваємо крем готовий. Бісквіт подрібнити в крихту, додати крем, перемешать.
4. Зліпити мандаринки, прибрати в холодильник хвилин на 40 або в морозилку на 15.