Це рецепт традиційного торту «мурашник», неймовірно смачного і, безумовно, яке люблять усі діти 😌я зробила міні-муравейнички, як цукерки. Як зробити Тістечка мурашники зі згущеним молоком міні рецепт простий.
Інгредієнти
На тісто:
•Вершкове масло кімнатної температури -300 гр.
•Яйце-1 шт.
•Борошно-500 гр.
•Розпушувач-1 ч. л
•Цукор-3 ст. л
На крем:
•Варена згущене молоко-500 гр.
•Вершкове масло-100 гр.
Тістечка мурашники зі згущеним молоком міні покроковий рецепт
1. Збиваємо міксером вершкове масло з цукром, потім додаємо яйце і знову збиваємо. Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо тісто. Сформировываем тісто в кулю і відправляємо в морозильну камеру на 2 часа.
2. Охолоджене тісто натерти на крупній тертці на попередньо змащений пергамент. Випікаємо при 210 ° 20-25 хвилин. На крем збиваємо всі інгредієнти миксером.
3. Готуємо муравейнички: тісто трохи розкришити і змішати з кремом, сформировываем цукерки та зверху добре б ще посипати дрібними горішками/маком/крихтою шоколада.