Домашні Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком простий рецепт. Офіційно заявляю , що це мій перший рецепт відзнятий в тиші та спокої, коли діти в садочку ☺️ Правда під кінець коли вони прийшли змусили полити глазур’ю (про що я чесно шкодую) але на смак 🔥 не позначилося це – вони незрівнянні.
Інгредієнти
Для бісквіта:
Яйце – 6 шт.
Цукор – 120 гр.
Рослинна олія – 6 ст. л.
Вода тепла – 6 ст. л.
Борошно – 150 гр.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Ванілін – 1 пачка
Для сиропу:
Вода 50 гр.
Цукор – 2 ст. л.
Для крему:
Вершкове масло 180 гр.
Згущене молоко 350 мл
Ванілін – пачка
Тістечка Їжачки з бісквіту зі згущеним молоком покроковий рецепт
1. Для бісквіта:
Яйця кімнатної температури збити з цукром до пишної світлої маси. Додаємо масло, воду , перемішуємо. У просіяне борошно додаємо розпушувач і вводимо поступово в яєчну масу. Перемішуємо акуратно, додаємо ванілін. Готовий бісквіт випікаємо при 180° 25 минут.
Яйця кімнатної температури збити з цукром до пишної світлої маси. Додаємо масло, воду , перемішуємо. У просіяне борошно додаємо розпушувач і вводимо поступово в яєчну масу. Перемішуємо акуратно, додаємо ванілін. Готовий бісквіт випікаємо при 180° 25 минут.
2. Для сиропу:
Цукор розчинити у воді і довести до кипіння. Даними сопором просочуємо пирожные.
Цукор розчинити у воді і довести до кипіння. Даними сопором просочуємо пирожные.
3. Для крему:
Вершкове масло кімнатної температури збиваємо до пишної світлої маси, Поступово додаємо згущене молоко кімнатної температури збиваємо 5 – 10 хвилин, дивіться на консистенцію відео. У самій кінці додаємо ванілін, перемішуємо. Крем готов.
Вершкове масло кімнатної температури збиваємо до пишної світлої маси, Поступово додаємо згущене молоко кімнатної температури збиваємо 5 – 10 хвилин, дивіться на консистенцію відео. У самій кінці додаємо ванілін, перемішуємо. Крем готов.
4. Збірка:
З бісквіту за допомогою склянки вирізаємо кружечки потрібних розмірів. Із залишків робимо крихту. Кожен корж просочуємо і змащуємо кремом , з’єднуємо половинки. Обвалюємо у крихті. Найсмачніші тістечка готові!
З бісквіту за допомогою склянки вирізаємо кружечки потрібних розмірів. Із залишків робимо крихту. Кожен корж просочуємо і змащуємо кремом , з’єднуємо половинки. Обвалюємо у крихті. Найсмачніші тістечка готові!
Відео рецепт 👇