Читав я тут недавно якусь книжулю, і мені попалося в тексті сирне кільце. Як зробити смачні тістечка заварні кільця з сирним кремом рецепт. Та так сильно його захотілося, що тут же вирішив приготувати. Основна складність приготування в моїх умовах – видобуток сиру. Я його можу купити тільки в російській магазині, а до нього пиляти більше 15 кілометрів. Коротше я практично відразу рвонув за продуктами – уявляєте як мені закортіло. Приготував, було дуже смачно, але руки в мене гаки зовні все вийшло не дуже акуратно. Так що я вирішив повторити свій досвід і вам показати. Чим чорт не жартує, може, і ви заморочитесь.
Інгредієнти
Заварне тісто: Борошно 190г Сіль 4г Вода 175г Масло вершкове 90г Цукор-10г 150г Яйця (3 шт середнього розміру)
Крем: Цукрова пудра (або дрібний цукор 180г) Ваніль за смаком Сир жирністю 9% 300г Масло 190г
Тістечка заварні кільця з сирним кремом покроковий рецепт
1. Для сирних кілець потрібно заварне тісто. З ним ніяких проблем немає вода, трохи цукру, трохи солі, вершкове масло і все це треба довести до кипіння. Поки все гріється наколочу яєць у тісто їх треба додавати по одному і одночасно всі вимішувати, так що зручніше спочатку звільнити їх від шкаралупи між тим тут вже все кипить пора додавати борошно і відразу збавляти нагрівання до самого слабкого.
зручніше Перемішувати дерев’яною лопаткою, потрібна каструля з товстим дном… тепер нагрівання зовсім вимикаю і продовжую помішувати злегка підсушуючи тісто дивіться на дно – бачите коли з’являється така плівка з тіста – значить все відмінно підсушилося тепер треба дати тісту трохи охолонути приблизно 50-55 градусів – це коли воно ще дуже гаряче, але больових відчуттів вже немає. Якщо додавати яйця відразу, то вони можуть просто зваритися я поки займуся кремом – для початку потрібно цукор з маслом вершковим растереть.
2. насправді краще брати не цукор, а цукрову пудру, але мені лінь возитися і її робити, тим більше що цукор у мене дуже дрібний можна збивати міксером, віночком. У мене є ось така силіконова насадка збивати треба до білого стану до речі тісто вже охололо, можна продовжувати.
Зараз вводжу сюди яйця по одному, ретельно вмішуючи кожне на перших етапах це досить важко, але з кожним наступним все піде легше і легше всього на метушню з тестом йде 10-15 хвилин від сили. Швидко коротше – бачите – воно готове! Що там з маслом? З ним теж все в порядку – ви бачите… Тепер треба додати сир і ваніль. У мене ванільний екстракт, але піде і ванільний цукор і ванілін взагалі то сир належить протерти через сито, але з таким потужним агрегатом як у мене і без сита все буде отлично.
3. А мені треба тісто перекласти в кондитерський мішок і осадити на деко насадку в мішок зубчасту таку запихаю. Перекладати тісто простіше посадивши мішок високий і широкий стакан на деко папір для випічки – сомну її щоб не згорталася.
Ось зараз найскладніше для мене! Спроба акуратно притиснути тісто. Там начинка вже готова! відмінно – все готово. Ну, приступимо, помолившись геморройное заняття, я вам доповім чорт знає що…. так….. Звикли руки до сокир випікаю в попередньо розігрітій духовке.
4. Температура 200-220, верхній нижній нагрів. Піч треба орієнтуючись на зовнішній вигляд. Краще трохи сильніше запекти, ніж недопечь. Недопечені можуть осісти, після того як з духовки їх вынете. крем заздалегідь перекласти в кондитерський мішок – цього разу одноразовий візьму запхав в один з шаф – зараз насилу знайшов.
у мене на випічку пішло цать хвилин більше того, я дав їм охолонути. І тепер треба розрізати. Ніж для цієї справи краще брати з серейторным лезом ну і залишається заповнити кільце кремом.