Тістечко Картопля Мандаринки на Новий рік

Як смачно зробити Тістечко Картопля “Мандаринки” на Новий рік простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Мандарин – один з головних символів Нового року, і не один стіл не обходиться без цих ароматних фруктів. Можна здивувати гостей і під виглядом звичайних мандаринів подати всіма улюблене тістечко “Картопля” 😋

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця С1 5 шт
Борошно 125 р
Кукурудзяний крохмаль 25 р.
Цукру 150 р
Ванільна паста 1 ч. л.
Кориця 5 р

Для збірки:
Перемелений бісквіт
Згущене молоко 600 г
Апельсиновий шоколад 350 р
Велюр помаранчевий

Тістечко Картопля “Мандаринки” на Новий рік покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
1. Розігріти духовку до 160 градусів.
2. Яйця збити з цукром дочиста.
3. Додати ваніль, перемішати.
4. Борошно просіяти з крохмалем, обережно вмішати лопаткою в збиті яйця. Довго не заважати!
5. Відразу викласти тісто у форму (Артикул: 8852), випікати 40-60 хвилин. Перевіряти шпажкою після 40 хвилин – якщо виходить сухою, можна діставати.
6. Остудити, перемолоти в блендері крошку.

2. 1. Ретельно перемішуємо бісквіт зі згущеним молоком (замість неї можна взяти заварний крем).
2. З отриманої маси формуємо кульки, злегка приплюскиваем, в середині робимо поглиблення.
3. Заморожуємо.
4. Апельсиновий шоколад розтоплюємо. Занурюємо заморожені тістечка в шоколад, добре стряхиваем надлишки. Залишаємо на пергаменті, поки шоколад не застигне.
5. Зверху покриваємо помаранчевим велюром.
6. Прикріплюємо листик.

3. А для тих, хто дочитав до сюди бонус✨ Є ще 2 способи зробити мандарини з картоплі.

Перший:
Фарбуємо марципан помаранчевим барвником. Тонко розкачуємо на припыленной сумішшю крохмалю і цукрової пудри поверхні. Обертаємо тістечка марципаном і надаємо рельєф стейком.

Другий:
Такий же як перший, але замість марципана ми беремо помаранчеву мастику.

Відео рецепт 👇