Як зробити смачне Тістечко пісочна кошик з кремом рецепт. З Міжнародним Днем Торта International Cake Day) 🎂🙃! Це свято присвячений дружбі і миру між людьми, країнами, народами. Він проходить під девізом «I CAKE YOU», що значить – «Я прийду до тебе з тортом» Було б здорово і нам так зустрічатися!! 😉🍰🍰🍰☕☕🍷 Правда, у нас +40, ніякого торта не хочеться, тільки пити лимонад і чекати дощу 🤪🤪 Тому така скромна кошик.
Інгредієнти
КРЕМ СИРНО-ВЕРШКОВИЙ
300г вершкового сиру
100мл вершків 33%
60г сах.пудри
15 мл лікеру або коньяку
можна додати сублімовані ягоди, ягідний джем або харчовий барвник
КРЕМ СИРНО-ВЕРШКОВИЙ з ОЖИНОЮ
300г маскарпоне
200г вершкового сиру
120гсах.пудри
70г сл.масла
6-8 ягід ожини
Тісто
1 склянку молока об’ємом 200мл
1/2 склянки цукру
2 жовтки
2 ст. ложки борошна
1 ст. ложка коньяку
ванілін на кінчику ножа
100г м’якого сл.олії
Тістечко пісочна кошик з кремом покроковий рецепт
1. КРЕМ СИРНО-ВЕРШКОВИЙ
Віночки і чашу покласти на 5 хвилин у морозилку. Всі інгредієнти повинні бути холодними. З’єднати всі інгредієнти в чаші міксера і збивати кілька хвилин до пишноти. Викласти в кулінарний мішок, прикрасити десерт
Віночки і чашу покласти на 5 хвилин у морозилку. Всі інгредієнти повинні бути холодними. З’єднати всі інгредієнти в чаші міксера і збивати кілька хвилин до пишноти. Викласти в кулінарний мішок, прикрасити десерт
2. КРЕМ СИРНО-ВЕРШКОВИЙ з ОЖИНОЮ
Ожину протерти через сито. Змішати м’яке масло, холодний сир маскарпоне, сах.пудру. Збивати кілька хвилин до пишноти. Викласти в кулінарний мішок, прикрасити
Ожину протерти через сито. Змішати м’яке масло, холодний сир маскарпоне, сах.пудру. Збивати кілька хвилин до пишноти. Викласти в кулінарний мішок, прикрасити
3. Тісто
Усі, крім масла і коньяку, з’єднати в холодному вигляді. Поставити на невеликий вогонь і варити до загустіння. Накрити плівкою в контакт і поставити охолоджуватися. Додати коньяк і масло, збити до пишноти
Усі, крім масла і коньяку, з’єднати в холодному вигляді. Поставити на невеликий вогонь і варити до загустіння. Накрити плівкою в контакт і поставити охолоджуватися. Додати коньяк і масло, збити до пишноти
4. На дно кошика поклала ягідний джем.