Тістечко заварне кільце з вишнею без сиру простий рецепт. Я обіцяла вам, що ми почнемо чистити морозилку до нового сезону – час настав!😂 Сьогодні приготуємо максимально прості заварні кільця з вишневим компоті всередині😍 Це неймовірний вибух смаку, замість вишні ви можете взяти будь-яку іншу ягоду яка є у вашій морозилці😇 Не бійтеся експериментувати, включати фантазію і робити шедеври на своїй кухні🥰
Інгредієнти
▪️125гр молока
▪️125гр води
▪️100гр вершкового масла
▪️25гр цукру
▪️150гр борошна
▪️4 яйця
▪️щіпка солі
Начинка:
▪️300гр вишня
▪️50гр цукру
▪️1ст.л крохмалю+вода
Для подачі:
▪️морозиво ванільне
▪️тертий шоколад
Тістечко заварне кільце з вишнею без сиру покроковий рецепт
1. Робимо класичне заварне тісто. Змішуємо воду, молоко, масло, цукор і сіль – доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь і додаємо борошно – заварюємо на вогні 2-3 хвилини помішуючи дерев’яною лопаткою. Охолодити тісто до кімнатної температури і по одному додавати яйца.
2. Добре перемішати. Викласти в кондитерський мішок з насадкою, у мене «закрита зірка» Відсадити кільця на пергамент і випікати при 200С протягом 15 хвилин. Готові кільця остудити на решетке.
3. Вишню з цукром моторний. У киплячу вишню додати змішаний з водою крохмаль (1ст.л крохмалю і стільки ж води) залити вишню і дати завариться. Пробити блендером до однорідної консистенции.
4. Перекласти в кондитерський мішок, у мене була насадка голка, але можна і без неї, зробити маленький зріз у кондитерському мішку і невеликі дірочки в кільці. Заповнити кільце вишневим компоті. Подавати з морозивом і тертим шоколадом.