Томатно овочевий соус з помідорів, перцю, цибулі і цукру

Як зробити смачний Томатно овочевий соус з помідорів, перцю, цибулі і цукру рецепт простий. Підійде для піци, до шашлику, м’яса і будь-якого гарніру.👌😋

Інгредієнти

Помідори-6 кг
Солодкий перець-800 р
Лук-600 р
Сіль-100 р
Цукор-260 р
Оливкова олія-200 мл
Чорний мелений перець-1 ч. л.
Солодка паприка-2 ст. л.
Італійські трави-4 ст. л.
Часник -120 г
Гострий перець-2 шт.
Яблучний оцет-100 мл

Вихід: 5 л соусу

Томатно овочевий соус з помідорів, перцю, цибулі і цукру покроковий рецепт

1. Помідори помити, зробити хрестоподібні надрізи і залити окропом, залишити на 10 хв. Гарячу воду злити і відразу залити холодною водою. Зняти шкірку і видалити плодоніжки. Очищені помідори, солодкий перець, гострий перець і цибулю подрібнити зручним для вас способом.
2. Я порційно подрібнювала в блендері. Каструлю з подрібненими овочами поставити на плиту. Додати сіль, цукор, Оливкова олія. Довести до кипіння і варити на середньому вогні протягом часа.

3. Додати подрібнений часник, спеції, оцет і кип’ятити 30 хв. Розлити по стерильним банкам і закрити стерильними кришками. Готуйте з удовольствием!