Готували ви коли-небудь томатний суп? Якщо ні – готуйте! Це дуже-дуже смачно! А якщо готували, то спробуйте мій рецепт) Як зробити Томатний суп з вершками, цибулею і часником рецепт простий.
Інгредієнти
1,5 кг помідорів
1 цибулина
3 зубчики часнику
Кілька гілочок чебрецю
Кілька гілочок базиліка
3-4 ст. л оливкової олії
2 ст. л борошна
1 ч. л Томатної пасти
600 г бульйону
200 г вершків
Томатний суп з вершками, цибулею і часником покроковий рецепт
1. Помідори розрізати навпіл, викласти на деко зрізом вниз. Додати розрізаний на 4-6 частин цибулю, зубчики часнику, гілочки чебрецю. Збризнути оливковою олією і поставити запікатися при 200С на 20-25 хвилин. ⠀ Перекласти помідори в миску, акуратно знімаючи шкірку. Цибулю і часник також додати в каструлю, і всі соки, які выделились.
2. Чебрець викинути. ⠀ Додати до томатів листя базиліка і пробити масу блендером. ⠀ В каструлі з товстим дном розігріти пару ложок оливкової олії. Додати борошно і обжарить.
3. Додати томатну пасту і обсмажити з нею. ⠀ Влити перебиті томати. Додати бульйон. Довести до кипіння. ⠀ Влити вершки. Додати сіль, перець, трішки цукру. Довести до кипіння і суп готовий. ⠀ Подавати з натертим сиром і сухариками. Це дуже смачно! Спробуйте!
Відео рецепт 👇