Томати вялені в олії в духовці в домашніх умовах простий рецепт.
Інгредієнти
3 кг томатів
Пакетик базиліка або розмарину
1 ст л солі
1 ст л цукру
Томати вялені в олії в духовці в домашніх умовах покроковий рецепт
1. Стиглі помідори добре помити, розрізати уздовж навпіл. У мисці змішати помідори з сіллю, цукром і травами 🌿 За бажанням можна чайною ложкою вискоблити серцевину з 🍅 (з неї можна зробити томатний соус або сік) – тоді час в духовці скоротитися ⏳
2. Деко застелити папером, викласти половинки помідори зрізом вгору. В духовку на 8 годин при 70°C з конвекцією. В баночки додати часник, гострий перець, томати і залити оливковою маслом.
3. Для тривалого зберігання: простерилізувати банки і кришки в окропі 7-10 хвилин. І залити томати гарячим маслом ~ 80 t Бажано зберігати в холодильнику. І діставати помідори тільки сухою чистою вилкой.
Відео рецепт 👇