Як зробити Торт Червоний Оксамит на кефірі рецепт простий.
Інгредієнти
олія 110мл (Можна Вершкове масло, теж 110г кімнатної температури)
Цукор – 200г
Яйця – 4 шт
Кефір – 150 мл
Оцет – 1.чл
Борошно – 140 р
Сода – 1.чл
Розпушувач-0,5 год/л
Какао – 1ст.л
Сіль – щіпка
Барвник – 1 ст/л (у мене був, червоний-полуничний)
Для крему
Вершковий сир – 400г ( кімнатної температури)
Цукрова пудра або згущеного молока -200 р
Вершки 33% – 200г
Ванілін – 1 ч. л
Торт Червоний Оксамит на кефірі покроковий рецепт
1. Яйце з цукром збивати до білого кольору. Додати масло, кефір, перемішати з лопаткою або з міксером (повільній швидкості). Просіваємо борошно, додаємо, розпушувач + какао, ванілін. Сухі інгредієнти порціями ввести в жидкие.
2. Перемішаємо з лопаткою або низькій швидкості міксера. В кінці додаємо барвник з оцтом і знову перемішати. Розлити тісто по формах 2 частини Відправити в духовку (170-180 градусів. Випікаються дуже быстро.
3. Потім кожен корж розділимо на 2 частини(діаметром 17 см), виходить 4 рівні коржі. Для крему: вершковий сир, згущене молоко, вершки, ванілін, збиваємо до однородности.
4. Далі, Чергуючи бісквіт і крем зібрати торт. Використовувала ще джем ківі (це за бажанням, можна використовувати будь-джем). Виходить нереально вкусно.
Відео рецепт 👇