Торт десерт Cake to Go Брауні з манго

Як смачно зробити Торт десерт Cake to Go Брауні з манго простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Друзі, це треба готувати! Просто обов’язково. Ось РЕЦЕПТ 👇 І навіть заперечити нічого🙊

Інгредієнти

На 10 стаканчиків 🥤

Для брауні:
135 г борошна
1 ч. л. без гірки розпушувача
200 г темного шоколаду від 70%
165 г вершкового масла
250 г цукру
1/2 ч. л. ванільного екстракту
3 яйця
Щіпка солі

МУС МАНГО:
450 г пюре манго
15 г желатину
450 г вершків 33-35%

Торт десерт Cake to Go Брауні з манго покроковий рецепт

1. На водяній бані розтопити в одній посуді вершкове масло і шоколад. Збити міксером яйця з цукром, ванільним екстрактом і дрібкою солі до пишної маси. Ввести тонкою цівкою розтоплений шоколад з маслом. Ввести муку з розпушувачем Перемішати на середній швидкості міксера. Розподілити рівним шаром на деко, випікати 15-20 хв при 180С Измельчить.
2. МУС МАНГО:
Фруктове пюре доводимо до закипання. Вводимо набряклий желатин. Збиваємо вершки. Коли фруктова маса охолоне, з’єднуємо з сливками.

3. Збірка стаканчиків:
На дно кладемо 40 г бісквіта брауні, зверху 50 г мангового мусу. Далі 40 м бісквіта, 45 р мусу. Пропорції, як роблю я, у вас може бути по іншому 😇. Зверху можна прикрасити тонким шаром крихти, намалювати щось шоколадом, посипати шматочками сублімованого манго або залишити просто жовтенький мус 🥭🥭🥭