Торт Кіндер з повітряним рисом

Торт Кіндер з повітряним рисом рецепт простий. Ваші діти будуть у захваті! 👶 Ніжний, повітряний і дуже смачний! А повітряний рис і білий шоколад надають тортику, той самий смак, улюблених дитячих солодощів 💝

Інгредієнти

КРИХТА
Яйце – 1 шт
Цукор – 50 г
Ванільний цукор – 10 г
Масло вершкове – 25 г
Какао – 3 ч. л.
Розпушувач – 1/2 ч. л.
Борошно – 50 р

Вершкове масло – 25 г ( для крихти)

НАЧИНКА
Вершки – 150 мл ( будь-якої жирності)
Желатин – 10 г
Сир сирний – 220 р
Дитячий сирок – 100 г
Цукрова пудра – 70 г
Вершки сухі – 30 г ( або сухе молоко)
повітряний Рис – 30 г

ГЛАЗУР
Вершки 33 % – 50 г
Шоколад білий – 100 г
Рослинне масло – 1 ст. л.
Рис повітряний – 2 ст. л.

Торт Кіндер з повітряним рисом покроковий рецепт

1. З’єднати інгредієнти для основи. Перемішати до однорідності. Випікати при 180 градусах 10-12 хвилин. Дати повністю охолонути, а потім подрібнити в крихту. Додати розтоплене вершкове масло. ⠀ Викласти у форму і прибрати в холодильник. ⠀ У вершки додати желатин (швидкорозчинний) і нагріти до розчинення желатину, але не доводити до кипіння!!! ⠀

2. Змішати сирний сир, цукрову пудру, дитячий сирок і сухі вершки. Перемішати з допомогою віночка до однорідної, повітряної маси. Продовжуючи збивати, влити суміш вершків з желатином. Додати повітряний рис. ⠀ Викласти сирну суміш на основу і прибрати на 1 годину в холодильник. ⠀

3. Для глазурі нагріти вершки, шоколад, олія до розчинення шоколаду. Додати повітряний рис. ⠀ Вилити теплу глазур на торт і вирівняти. ⠀ Залишити тортик в холодильнику на 2-3 години, а краще на ночь.