Торт Кутузов класичний радянського часу простий рецепт. Тортик з мого дитинства! Обожнюю, саме в маминому виконанні ❤️ Всі інгредієнти доступні і знайдуться у кожної господині! Самі коржі виходять дуже ніжними, просоченими! Медово-горіховий аромат зведе вас з розуму! А сметанний крем додасть кислинки настільки солодким, пісочним коржам! Неймовірна гармонія смаку.
Інгредієнти
Для тесту:
Яйця – 6 шт
Цукор – 400 г
Мед – 2 стіл ложки
Сода – 2 ч. ложки
Сіль – 0,5 ч. ложки
Волоський горіх ( дрібно нарізаний ) – 200 г
Борошно – 700-800 р
Для крему:
Масло вершкове – 300 г
Цукор – 400 г
Сметана – 400 г
Кориця – 0,5 ч. ложки
Ванілін – 1 пакетик
Горіх рубаний волоський – 200 р
Для посипання потрібно плита шоколаду і волоський горіх.
Торт Кутузов класичний радянського часу покроковий рецепт
1. Для тіста трохи збиваємо яйця з цукром, додаємо мед і соду. Далі вводимо всі інші інгредієнти. Ділимо тісто на 4 частини і відправляємо в холодильник на 3 часа.
2. Для крему збиваємо до білого масло, додаємо до нього цукор і поступово вводимо сметану. Далі горіх, ванілін і корицу.
3. Дістаємо тісто розкачуємо за формою дека і ставимо випікатися кожен корж в духовку на 7-8 минут.
4. Збираємо тортик і прикрашаємо, як на відео, або за вашим бажанням!
5. Готово!
Відео рецепт 👇