Торт медовик зі згущеним молоком та сметаною

Як смачно зробити Торт медовик зі згущеним молоком і сметаною простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Слухайте, ну я вважаю просто неповагою питати, визначилися ви з десертом на новий рік)) Впевнена, що всі мої люди, а це означає, що у всіх буде медовик. Питання тільки який саме) Отже, в цей раз я зменшила кількість борошна в коржах, замінила на гречаний мед і додала просочення. Вийшло ідеально!

Інгредієнти

Коржі:
2 яйця
100 г масла вершкового
50 г цукру
100 г меду гречаного
1/2 ч. л солі
2 ч. л соди
320 г борошна

Торт медовик зі згущеним молоком і сметаною покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати, цукор, масло і мед і нагрівати до повного розчинення цукру, додати соду, маса запіниться і збільшиться в об’ємі. Остудити 10 хвилин. Поступово просіяти борошно і додати збиті яйця, замісити тісто, вам здасться, що потрібно додати ще борошна, але не додавайте! Дайте тісту охолонути хвилин 20 і поділити на 10-11 частин, кожну обваляти в невеликій кількості борошна і розкачати, обрізати по кришці від каструлі (у мене 16 см).
2. Кожен корж наколоти виделкою по периметру і випікати коржі приблизно по 3-4 хвилини при 190 гр в заздалегідь розігрітій духовці. Для крему: 500 г відваженого сметани (візьміть дві великі упаковки 25-30% сметани і викладіть її на сито, застелене паперовими рушниками, під низ обов’язково поставте якусь миску, щоб в неї стікала зайва волога, приберіть цю конструкцію заздалегідь (наприклад, за ніч) в холодильник і потім використовувати)

3. 100 г згущеного молока і 350 г вершків 35% Все збити до пишноти. Для сиропу: Змішайте пару столових ложок гречаного меду з гарячою водою (я взяла приблизно грам 100-150) Збірка: Корж (наколіть його зубочисткою ще раз) і пензликом змастіть сиропом, дайте трохи вбратися і наносите крем і так до кінця, поки все не закінчиться