Торт Мікадо з сметани, згущеного молока й білого шоколаду

Як смачно зробити Білий торт Мікадо з сметани, згущеного молока й білого шоколаду простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Тісто:
Яйця-2 шт.
Цукор – 100 гр.
Сл. масло -300 гр.
Сметана -200 гр
Сода-1 год.л.
Борошно -700 гр.

Крем:
Вершкове олія – 350 гр.
Згущене молоко -450 гр.
Білий шоколад-100 гр.
Ванілін-1 упаковка

Торт Мікадо з сметани, згущеного молока й білого шоколаду покроковий рецепт

1. Тісто: Збити яйця з цукром до білого. Додати масло, сметану, змішану з содою, знову збити пару секунд до однорідності, потім поступово вводимо муку, далі замісимо тісто як на відео!

2. Тісто має бути м’яке, яка не прилипає до рук. Відправити в холодильник на 20-25 хв. Потім тісто розділити на 8 частин і кожну частину розкачати в тонкі листы.

3. Тонко розкачуємо, потім викладаємо на деко, проткнути виделкою лист і випікати при 200° на 5-7 хв. Крем: Збити до білого вершкове масло.

4. Додаємо по трохи згущене молоко і знову збиваємо, далі додаємо ванілін. Збираємо торт на відео! Зверху натерти білий шоколад.

Відео рецепт 👇