Торт Молочна дівчинка

Як смачно зробити Торт Молочна дівчинка простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Неймовірно ніжний, легкий, повітряний торт, схожий на хмарку, з кремом за смаком, що нагадує пломбір. Свою назву тортик отримав завдяки виробнику згущеного молока в Німеччині «Milch Mädchen» (у перекладі – молочна дівчинка).

Інгредієнти

Бісквіт (20 см):
Інгредієнти:
Яйця – 2 шт.
Згущене молоко – 380 г (1 банка)
Вершкове масло – 100 г
Борошно – 190 р
Розпушувач – 1/2 год л

Крем Дипломат:
Яйця – 1 шт
Цукор – 160 г
Ванільний цукор – 10 г
Кукурудзяний крохмаль – 40 г
Молоко – 400 мл
Вершкове масло – 80 г
Вершки 30% – 250 мл

Торт Молочна дівчинка покроковий рецепт

1. Приготуємо заварную основу крему. Яйце, цукор, ванільний цукор, кукурудзяний крохмаль і трохи молока перемішуємо, щоб не було грудочок. Додаємо молоко, що залишилося, перемішуємо. Варимо на середньому вогні до загусання. Вимикаємо вогонь, додаємо вершкове масло, перемешиваем.

2. Перекладаємо в іншу ємність, накриваємо харчовою плівкою в контакт і залишаємо остигати. Можна зробити заздалегідь і прибрати в холодильник на ніч. ⠀ Приготування бісквіта. Яйця перемішуємо вінчиком. Додаємо згущене молоко кімнатної температури, перемішуємо. Додаємо розтоплене вершкове масло (не гаряче!), перемешиваем.

3. Просіваємо борошно і розпушувач, перемішуємо. На пергаменті малюємо коло 20 см, викладаємо 2 столові ложки тіста і рівномірно розподіляємо. Кожен корж випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 5-6 хвилин. Всього виходить 7 коржів. Готуємо крем Дипломат.

4. Холодні вершки збиваємо до стійкої піни. Заварний крем перемішуємо лопаткою і додаємо до збитим вершкам, акуратно перемішуємо. Крем готовий. Збираємо торт: корж-> крем і тд. Бока промазуємо кремом. Прибираємо в холодильник на ніч. Торт Молочна дівчинка готовий!