Як зробити дуже смачний Торт Молочна Дівчинка з малиною рецепт простий в духовці.
Інгредієнти
Коржі. Діаметр 18 см:
⁃ 370 гр згущене молоко
⁃ 30 гр вершкове масло 82.5%
⁃ 2 яйця С0 або С1
⁃ 170 гр борошно
⁃ 8 гр розпушувач
⁃ щіпка солі
⠀
Ніжний крем:
⁃ 400 гр вершки 33-35%
⁃ 200 гр сирний сир або маскарпоне
⁃ 50 гр згущене молоко
⁃ 40 гр цукрова пудра
Малинова начинка (конфі):
⁃ 160 гр малинове пюре (з полуничним теж дуже смачно)
⁃ 35-45 гр цукор
⁃ 3 гр пектин (NH або яблучний). У мене на відео яблучний
Торт Молочна Дівчинка з малиною покроковий рецепт
1. В глибокій ємності з’єднуємо згущене молоко, яйця, розтоплене вершкове масло і сіль з допомогою міксера. Борошно і розпушувач додаємо до рідкої частини і перемішуємо з допомогою міксера до однорідної і гладкого тіста. Готуємо поверхню для випікання, у мене силіконізований пергамент, з допомогою кільця створюємо майбутні коржі. Я роблю не тонкий шар, люблю пышненькие, якщо хочете тонкі, то робіть шар набагато тоньше.
2. Випікаємо коржі в заздалегідь розігрітій духовці до 180-190*С ~ 7-10 (духовки різні, орієнтуйтеся на свою!). Сильно не румяньте. Спечені коржі одразу дістаємо з духовки, даємо трохи охолонути і знімаємо пергамент. Якщо вас бентежать краю, то їх можна обрізати, я цього не роблю. Між коржами прокладайте пергамент, як на відео, щоб вони не склеювалися. Коржі повинні охолонути, можна прибрати в плівку, в холодильник на 30-60 мин.
3. Ніжний крем:
Всі інгредієнти збити з допомогою міксера. Час збивання збільшено, у порівнянні зі стандартним крем-чізом. Важливі правила: всі інгредієнти повинні бути повністю охолодженим, вершки перевіреними і якісними. Мій крем стабілізувався за 3 минуты.
Всі інгредієнти збити з допомогою міксера. Час збивання збільшено, у порівнянні зі стандартним крем-чізом. Важливі правила: всі інгредієнти повинні бути повністю охолодженим, вершки перевіреними і якісними. Мій крем стабілізувався за 3 минуты.
4. Малинова начинка (конфі):
З’єднати пектин з цукром. Пюре прогріти до ~ 45-50*С і дощиком всипати пектин, постійно помішуючи. Якщо у вас утворилися грудочки, то подрібніть блендером, проварити 1-1.5 хв після закипання. Я готувала день у день, тому відразу прибрала конфі в конд мішок і через 30 хв охолодження зібрала торт. Якщо ви готуєте заздалегідь, то після повного охолодження пробийте конфі блендером і після конд мішок і собираем.
З’єднати пектин з цукром. Пюре прогріти до ~ 45-50*С і дощиком всипати пектин, постійно помішуючи. Якщо у вас утворилися грудочки, то подрібніть блендером, проварити 1-1.5 хв після закипання. Я готувала день у день, тому відразу прибрала конфі в конд мішок і через 30 хв охолодження зібрала торт. Якщо ви готуєте заздалегідь, то після повного охолодження пробийте конфі блендером і після конд мішок і собираем.
Відео рецепт 👇