Торт Наполеон з кремом пломбір

Сметанний торт Наполеон з кремом пломбір рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

для тесту:
Борошно – 600 гр.
Масло вершкове – 400 гр.
Сметана – 100 гр.
Яйця – 2 шт.
Молоко – 180 мл
Сіль – пів. ч. л.

Крем, Пломбір:
Яйця (жовтки) – 3 штуки
Цукор – 300 гр.
Молоко – 600 мл
Крохмаль кукурудзяний – 2 ст. л.
Борошно – 2 ст. л.
Вершки – 250 мл
Ванілін
масло – 300 гр.

Торт Наполеон з кремом пломбір покроковий рецепт

1. Замішуємо наше місце і ставимо в холодильник на 30 хвилин , ще краще якщо на 1 годину 🔥 Далі ділимо тісто на 10 рівних частин і далі випікаємо коржі на 180 гр. 15 хвилин )

2. Готуємо крем: Всі інгредієнти, крім вершків і масла, помішуємо на плиті до загустіння ( даємо повністю охолонути ) збиваємо масло і додаємо наш заварний крем , окремо вершки збиваємо і додаємо в наш готовий крем.

3. Помішую лопаткою зверху вниз 👌🏻 Збираємо наш тортик і насолоджуємося ❤️

4. Дати тортики просочитися від 3 до 10 годин 🔥

Відео рецепт 👇