Як зробити Торт Острів з желе майстер клас рецепт. Дивуємо гостей тортом! Зможе кожен. Цей тортик відправить Вас у казкову подорож блакитних хвиль океану і подарує купу позитивних емоцій.
Інгредієнти
Отже.. щоб відправитися в казкову подорож нам знадобитися:
– будь-який торт, який можна вирізати
– збираємо торт, вирізаємо як подобатися. Обрізки складаємо наверх, створюємо гори.
– обмазуємо тонким шаром ганаша.
Ганаш:
Шоколад (темний чи молочний) – 200г
Вершкове масло – 100г
Розтопити, перемішати.
Готуємо желе:
Желатин – 70 гр
Вода – 1500 гр
Цукор – 200 гр.
Лім. кислота – 1,5 гр
Барвник
Торт Острів з желе покроковий рецепт
1. Після того, як обмазали торт ганашем, прибираємо в холодильник хвилин на 10. Далі знову намазуємо ганашем так, щоб частину торта, яка буде покрита желе, була повністю в ганаше, без пробілів. Прибираємо в холодильник, до застывания.
2. Білий шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці і наносимо мазки. Оформляємо гори печивом ,кондитерським мохом, або як душі угодно.
3. Готуємо желе:
Желатин залити 350 гр. води із загального кол-ва до набухання. Решту воду, цукор і лім. кислоту нагріти до розчинення цукру. Набряклий желатин розпустити в мікрохвильовці і вилити в трохи остиглий сироп. Додати барвник, добре перемішати. Остудити, щоб не був теплым.
Желатин залити 350 гр. води із загального кол-ва до набухання. Решту воду, цукор і лім. кислоту нагріти до розчинення цукру. Набряклий желатин розпустити в мікрохвильовці і вилити в трохи остиглий сироп. Додати барвник, добре перемішати. Остудити, щоб не був теплым.
4. Заливаємо торт желе, кільце приблизно на 1 см ширше самого торта. Прибираємо в холодильник до застигання. Торт мій 17 см d. Якщо у Вас більше, то потрібно приготувати желе больше.