Як смачно зробити Торт прекрасна Маркіза з безе простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт «Маркіза». Зачарував усіх моїх читачів. Чудова випічка, поєднання хрусткого безе, пісочних коржів і смачного горіхового крему.
Торт готуватися просто , але є нюанс, коржі печуться за 45-50 хв., при 160°, а їх у нас 3), тому потрібно піч або на трьох листах одночасно або відправляти по одному і паралельно займатися своїми справами , поки коржі печуться 😀 Вообщем на позитиві 🙌
Торт готуватися просто , але є нюанс, коржі печуться за 45-50 хв., при 160°, а їх у нас 3), тому потрібно піч або на трьох листах одночасно або відправляти по одному і паралельно займатися своїми справами , поки коржі печуться 😀 Вообщем на позитиві 🙌
Інгредієнти
Інгредієнти тісто:
▫️Вершкове масло-300 гр
▫️Борошно-380- 450 ( додавати потрібно меншу кількість і при необхідності додавати, щоб вийшло тісто потрібної консистенції )
▫️Жовтки -6 шт.
▫️Сода -1 ч. л.
▫️Оцет -1 ст. л.
▫️Цукор -1 ст. л.
Інгредієнти безе:
▫️Білки -6 шт.
▫️Сіль -щіпка
▫️Цукор – 1,5 склянки
Крем:
▫️Вершкове масло-300 гр.
▫️Варена згущене молоко -1 банку (380-400 гр.)
▫️Ванілін
Окремо знадобиться; горіхи -100 гр.
Шоколад -80 гр.( розтопити )
Торт прекрасна Маркіза з безе покроковий рецепт
1. Вершкове масло повинне бути холодним, можна за пів години до приготування, покласти його в морозильник, так буде простіше натерти його на тертці, змішавши з борошном. Далі до цієї маси додати яєчні жовтки, цукор, соду, гашену оцтом, сформувати тесту, при необхідності можна підсипати борошно, щоб вийшло як на відео, м’яка і не прилипає до рук. Тісто розділити на 3 частини і в холодильник, поки готується безе.
2. Інгредієнти безе:
Збити білки з сіллю, потім додати цукор і збивати близько 5-7 хв. до міцних пиков.
Збити білки з сіллю, потім додати цукор і збивати близько 5-7 хв. до міцних пиков.
3. Зібрати торт, як показано і насолодитися вкусном.
Відео рецепт 👇