Торт санчо панчо зі сметаною і ананасами

Торт санчо панчо зі сметаною і ананасами простий рецепт 🔥 Це самий ніжний і смачний тортик, а як швидко і легко він готується!

Інгредієнти

Яйця – 6 штук
Цукор – 200 гр.
борошно – 160 гр.
Какао – 40 гр.
ванілін
Розпушувач – 10 гр.
рослинна олія – 50 мл

Діаметр коли 22 см коло !

КРЕМ:
Вершки 33% – 500 мл
Цукрова пудра – 100 гр.
Сметана 26% – 300 гр.
ванілін

Торт санчо панчо зі сметаною і ананасами покроковий рецепт

1. Збиваємо до щільної маси яйця і цукор, далі на повільних обертах додаємо рослинно масло, борошно, какао, ванілін і розпушувач! Випікаємо при розігрітій духовці 180 гр. 30-35 минут.

2. КРЕМ:
До щільних Пік збиваємо вершки з цукровою пудрою і додаємо сметану, виходить досить густий крем!

3. Далі формуємо як на відео і ставимо в холодильник мінімум на 2-3 години, ще краще, якщо на всю ніч 🔥

Відео рецепт 👇