Торт шоколадний Медовик на сковороді

Як зробити дуже смачний шоколадний Торт Медовик на сковороді в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

Для коржів:
✅Яйця-2 шт.
✅Вершкове масло-80 г
✅Мед-90 р
✅Цукор-150 г
✅Сода-5 р
✅Какао-40 р
✅Борошно-250-280 р

Крем:
✅Молоко-400 мл
✅Жовтки-3 шт.
✅Цукор-80 р
✅Кукурудзяний крохмаль-30 г
✅Білий шоколад-120 р
✅Вершки 33% або жирна сметана-300 г

Торт шоколадний Медовик на сковороді покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати яйця, цукор , розтоплене вершкове масло, мед і какао. Довести суміш на середньому вогні до розчинення цукру. Додати соду. Перемішати і остудити. Частинами додати борошно і замісити тісто. Розділити на 10-11 шматочків, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 1 ч.

2. Потім тонко розкачати, вирізати коло діаметром 20 см, наколоти виделкою і випікати на сухій сковороді з двох сторін. Ще гарячий корж обрізати по діаметру 18 див. Для крему з’єднати жовтки, цукор і крохмаль. Додати трохи молока від загальної кількості, розмішати, щоб не залишилося комочков.

3. Додати решту молока і на середньому вогні довести крем до загустіння. Вилити на шоколад. Перемішати. Накрити харчовою плівкою в контакт і остудити. Прибрати крем холодильник.

4. Збити вершки, додати холодний заварний крем і перемішати лопаткою. Зібрати торт, перемазуючи коржі кремом.

5. Підрівняти торт залишками крему і обсипати крихтою! ⠀ Приємного вам апетиту!

Відео рецепт 👇