Торт сметанник без випічки

Як зробити торт сметанник без випічки рецепт простий. Пропоную вашій Сметанник швидкий торт без випічки у мене тут останні штрихи! Прикрашаючи його мармеладом, можна будь-якими ягодами прикрасити! Обов’язково зараз разрежем і подивимося всередині. Який же він ніжний з ароматами ванілі. Молодим господиням на допомогу. Діти його просто обожнюють! Дивимося відео і готуємо разом, поїхали! Читаємо рецепт сметанника без випічки!

Інгредієнти

Цукор 100 гр
Кукурудзяний крохмаль 25 гр
Борошно 40 гр
Яйце 2 шт.
Сметана 400 гр
Масло вершкове 150 гр
Для пісочного коржа: печиво 300 гр (пряжене молоко)
Какао 50 гр
Вершкове масло 100 гр
Форма 18 див.

Торт сметанник без випічки покроковий рецепт

1. Для зручності взяла об’ємний сотейник з щільним дном. Висипаємо в нього цукор, ванільний цукор, борошно, крохмаль, як завжди точні кількість дивимося під відео Перемішую. Розбиваю пару яєць взяла великі. В останню чергу додаю сметану вона у мене 15% Можна взяти будь-яку саме головне щоб вона була свіжою Перемішую.

Включаю плиту на середній вогонь, ставлю каструлю і буду готувати заварний крем помішуючи. Буду дивитися приблизно 7 хвилин і замішувати, потім 3 хвилини доварювати. Всі разом вийде десять хвилин, це залежить в першу чергу від температури. Дивіться яка у нас однорідна красива маса вийшла без грудочок це важливо Дивіться друзі крему у мене почав комковаться я продовжую помішувати ставлю на найнижчий вогонь, саме головне щоб він не пригорів. Уварюю до густоти як я і говорила хвилинки 3 знадобиться, найголовніше помешивайте.

2. Зняла крем з плити, дивіться, який він у нас вийшов, гарячий досить густий, трохи більше часу у мене зайняло варіння але нічого страшного, головне він не пригорів. Додаю масло, розмішую. Олію потрібно додавати в гарячий крем, друзі дивіться потрібно перемішати до однорідності щоб дуже добре все було перемішано.

Викладаю крем в миску. Гарний який густий, подивіться яка краса, звичайно він охолоне ще густіше буде. У контакт накриваю плівкою і дам йому повністю охолонути, охолоджуючи його до кімнатної температури. Для основи взяла пісочне печиво, звичайне топлене молоко. Хотіла шоколадне але взяти його не було, буду підфарбовувати какао. Вкладаю в подрібнювач. Можна перетерти на крупній тертці. Викладаємо в миску. Додаю какао, якщо не любите шоколад можна не добавлять.

3. Мені здається з шоколадом смачніше виходить. Дивіться друзі зараз увагу, третю частину печиво я викладаю в окрему тарілку. На око це роблять. Досить В решту викладаю розм’якшене вершкове масло. Роблю ледачі пісочне тісто саме ледаче, перемішую.

Давайте подивимося на наше тісто, якщо вона добре склеюється, збирається, значить воно та відмінне. Якщо трошки не вистачає олії то можна одну дві столові ложки молока додати. Дивіться яке гарне, викладаю форму вона у мене в діаметрі 18 сантиметрів. Викладаю все печиво. Вирівнюю і формую і бортики. Подравниваю. Дуже добре скріплюється склеюється, так що ніяких проблем не буде. Форму для зручності облягла харчової пленкой.

4. Більш-менш рівно вийшло. Прибираю в холодильник на 15 хв. щоб основа у нас зафіксувалося і підмерзла. Сметаною основу у мене охолола подивіться яка консистенція Досить густа, збиваю міксером. Викладаю у форму, давайте подивимося на печиво воно зафіксувалося стало більш щільне.

Виклала весь крем. Вирівнюю його. До речі його можна заздалегідь приготувати якщо потрібно швидко зробити торт, присипаю крихтою печива. Рясно добре щоб було багато. Вирівнюю крихту, і прибираю в холодильник на 5-6 годин, а краще всього на ніч і наш тортик готовий! Друзі бажаю вам приємного чаювання обов’язково пригоститься тортиком пригостити дітлахів він у нас сьогодні буде дитячий торт!