Як приготувати смачний Торт Тірамісу з полуницею та маскарпоне кремом рецепт простий.
Інгредієнти
печиво савоярді 200 гр
маскарпоне (смачніше гальбани)-500 гр
жовтки – 4 шт
цукор – 100гр
вершки 35% (конюшина) – 200 гр
какао на обсипання
міцну каву – 1,5-2 гуртки
Полуниця – 400 гр
Цукор – 50 гр
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст л
Торт Тірамісу з полуницею та маскарпоне кремом покроковий рецепт
1. Зварити міцний кава і остудити. Збити жовтки з цукром до білого, додати маскарпоне, збити. Окремо збити вершки, додати до маси з жовтками. Полуницю з цукром довести до кипіння, додати крохмаль і дати трохи покипіти, до загустіння маси. Дати остыть.
2. Далі все ясно, мачає печиво до кави, викладаємо шар, далі покриваємо кремом і так кілька разів, на кільце вистачить печива і крему. Між шарами додаємо шар клубники.
3. В кінці посипаємо какао. Прибираємо в холодильник на кілька годин! Ще можна заморожену або свіжу полуницю проблендерить з цукром (крохмаль тоді не потрібен) і в цьому сиропе.
4. Замість кави, вмочати печеньки або ж викласти шар печива і вилити на них сироп полуничний, далі крем і так слоями.
Відео рецепт 👇