Тост з консервованим тунцем і яйцем простий рецепт. Будь обізнана людина вам скаже, зерниста ікра хороша саме тоді, коли її їдять столовою ложкою, а ананаси дивно прекрасні, коли їх запікають в печі.
Але останнім часом ми мало вращаемся у вишуканому світському суспільстві. З-за цього дичаем і грубеем душею. А ананаси з чорною ікрою стають чимось незвичайним і недосяжним. Ситуація в ресторанному світі складається таким чином, що мені хочеться з ранку до ночі приймати хвойні ванни, щоб хоч трохи заспокоїти нерви. Хоча, з іншого боку, хто це вам обіцяв розслабон в 2022м році?!
Але останнім часом ми мало вращаемся у вишуканому світському суспільстві. З-за цього дичаем і грубеем душею. А ананаси з чорною ікрою стають чимось незвичайним і недосяжним. Ситуація в ресторанному світі складається таким чином, що мені хочеться з ранку до ночі приймати хвойні ванни, щоб хоч трохи заспокоїти нерви. Хоча, з іншого боку, хто це вам обіцяв розслабон в 2022м році?!
Інгредієнти
Житній тост 80г
Консервований тунець 100г
Яйце куряче-2шт
Лук Маринований 10г
Каперси 4г
Тост з консервованим тунцем і яйцем покроковий рецепт
1. Змішати консервований тунець-100г з оливковою олією-20г, мелкорубленным круто вареним яйцом-2шт.
2. Викласти на житній тост.
3. Прикрасити мягкосваренным яйцем, маринованою цибулею та каперсами.