Веганські Млинці без глютену простий рецепт. Млинці виходять «ажурні» і не ламаються на згинах.
Інгредієнти
• 125 гр. рисового борошна (надтонкого помелу)
• 25 гр. кукурудзяного крохмалю
• 20 гр. тростинного\кокосового цукру (ватажка подрібни його в пудру)
• 1/2 ч. л. розпушувача
• 1/2 ч. л. кориці (за бажанням)
• Щіпку солі
• 300 мл рослинного молока ( теплого)
• 1 ст. л. рослинної олії
Веганські Млинці без глютену покроковий рецепт
1. В глибокій ємності з’єднай рисове борошно, кукурудзяний крохмаль, кокосовий цукор, розпушувач, корицю і сіль. Перемішай венчиком.
2. Потім додай трохи тепле молоко (спробуй пальчиком, молоко НЕ повинно бути гарячим) і додавай його поступово в тісто, перемішати все венчиком.
3. Потім додай ще масло, знову добре перемішати. На добре розігрітій сковороді, злегка змащеній олією обсмажити млинці з 2-х боків до рум’яного цвета.