Рецепт трайфлов з малиною і фісташкою. Лайк за смачний рецепт. І зберігайте в закладки, щоб не втратити.
Інгредієнти
Дивіться нижче
Трайфл з малиною і фісташкою покроковий рецепт
1. 🍰 Бісквіт на 6 стаканчиків:
1 яйце з 55 г цукру збити міксером до м’яких піків (маса буде світлою, густий).
Просіяти 55 г борошна і 2 г розпушувача, акуратно перемішати лопаткою.
На плиті або в мікрохвильовій печі розтопити 20 г вершкового масла 40 г молока. Частинами додати до яєць з борошном. Щоразу перемішуючи.
перелити Тісто у форму діаметром 14 див. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до сухої зубочистки.
Бісквіт дістати з форми, загорнути в плівку і прибрати в холодильник до повного охолодження. Після можна розрізати бісквіт на потрібні частини під розмір стаканчика або просто розламати на маленькі кусочки.
1 яйце з 55 г цукру збити міксером до м’яких піків (маса буде світлою, густий).
Просіяти 55 г борошна і 2 г розпушувача, акуратно перемішати лопаткою.
На плиті або в мікрохвильовій печі розтопити 20 г вершкового масла 40 г молока. Частинами додати до яєць з борошном. Щоразу перемішуючи.
перелити Тісто у форму діаметром 14 див. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до сухої зубочистки.
Бісквіт дістати з форми, загорнути в плівку і прибрати в холодильник до повного охолодження. Після можна розрізати бісквіт на потрібні частини під розмір стаканчика або просто розламати на маленькі кусочки.
2. 🍰 Малинова начинка:
Ягоди малини пробити блендером. Заморожені попередньо розморозити.
Змішати 250 г малини, 50 г цукру і 8 г кукурудзяного крохмалю. На середньому вогні довести до кипіння. Кип’ятити хвилину – дві, помішуючи
Отриману масу перелити в кондитерський мішок або в окрему ємність, накрити харчовою плівкою в контакт.
Прибрати в холодильник до повного охолодження. Після можна использовать.
Ягоди малини пробити блендером. Заморожені попередньо розморозити.
Змішати 250 г малини, 50 г цукру і 8 г кукурудзяного крохмалю. На середньому вогні довести до кипіння. Кип’ятити хвилину – дві, помішуючи
Отриману масу перелити в кондитерський мішок або в окрему ємність, накрити харчовою плівкою в контакт.
Прибрати в холодильник до повного охолодження. Після можна использовать.
3. 🍰 Фісташковий крем-чіз:
Змішати 350 г сирного сиру, 45 р фісташкової пасти і 65 г просіяного цукрової пудри. Перемішати міксером на низькій швидкості до однорідного стану.
Додати 100 г вершків 33-35% жирності. Збити міксером на середній швидкості до щільного матового состояния.
Змішати 350 г сирного сиру, 45 р фісташкової пасти і 65 г просіяного цукрової пудри. Перемішати міксером на низькій швидкості до однорідного стану.
Додати 100 г вершків 33-35% жирності. Збити міксером на середній швидкості до щільного матового состояния.
Відео рецепт 👇