Ну раз вже цей день вже настав… 31…. Все попереду💥 Рецепт дуже трюфельного торта з мене ❤️. Як зробити Трюфельний шоколадний торт з ганашем рецепт простий.
Інгредієнти
Шоколадний бісквіт: діаметр 14-16см
145 г борошна
140 г цукру
140 г окропу
110 г сметани 20%
110 г рослинного масла
95 г яєць
45 г какао
5 г розпушувача
2 г солі
Просочення:
120 г теплого молока
50 г цукру
20 г какао
Шоколадний ганаш:
200 г шоколад 33,6 %
100 г шоколад 54,5 %
210 г вершків 33-35%
40 г вершкового масла 82,5%
Трюфельний шоколадний торт з ганашем покроковий рецепт
1. Шоколадний бісквіт:
Підготуйте 2 кільця діаметром 14-16 див. Яйця збийте з цукром до пишної світлої маси. Введіть сметану і рослинне масло, перемішайте. Просіяти сухі інгредієнти, ввести в яєчно-вершкову масу. Акуратно перемішати. В самому кінці ввести крутий кипяток.
Підготуйте 2 кільця діаметром 14-16 див. Яйця збийте з цукром до пишної світлої маси. Введіть сметану і рослинне масло, перемішайте. Просіяти сухі інгредієнти, ввести в яєчно-вершкову масу. Акуратно перемішати. В самому кінці ввести крутий кипяток.
2. Добре перемішати. Перелити тісто в кільця. Випікати при 180 градусах до готовності. Готовий бісквіт охолодити, загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник мінімум на 6-8 годин. Потім кожен бісквіт розрізати навпіл. Разом у нас вийде 4 бисквита.
3. Просочення:
Цукор з какао розчинити в гарячому молоці. Охолодити. Просочити бисквиты.
Цукор з какао розчинити в гарячому молоці. Охолодити. Просочити бисквиты.
4. Шоколадний ганаш:
Вершки нагріти до легкого пара, перелити на шоколад. Перемішати до однорідності. Ввести вершкове масло і добре перемішати. При необхідності пробийте зануреними блендером. Можна прибрати на стабілізацію в холодильник, або використовувати відразу же.
Вершки нагріти до легкого пара, перелити на шоколад. Перемішати до однорідності. Ввести вершкове масло і добре перемішати. При необхідності пробийте зануреними блендером. Можна прибрати на стабілізацію в холодильник, або використовувати відразу же.