Американський гарбузовий пиріг зі згущеним молоком

Як смачно зробити Американський гарбузовий пиріг зі згущеним молоком простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Все змішав і в духовку. Розповідаю, як приготувати гарбузовий пиріг без заморочок.
Гарбуз – чи не самий головний осінній продукт. З неї готують буквально все, починаючи з супів, закінчуючи десертами. Ось і я сьогодні вирішив поділитися рецептом гарбузового пирога, приготування якого займає зовсім небагато часу. Дивіться самі.

Інгредієнти

Пісочна основа
• Печиво 200 г
• Вершкове масло 50 г

Гарбузова начинка
• Гарбузове пюре 425 р
• Згущене молоко 380 р
• Яйця 2 шт.
• Жовток 1 шт.
• Кориця 1 ч. л.
• Імбир 1 ч. л.
• Мускатний горіх ½ ч. л.
• Куркума 1 ч. л.

Американський гарбузовий пиріг зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Пісочна основа.
Пісочне печиво пробиваю блендером до стану крихти. Перекладаю в окрему ємність і перетираю з м’яким вершковим маслом. Маса повинна кришитися, але злипатися, якщо стиснути її в руці. Висипаю крихту у форму (я взяв форму діаметром 16 см), дно якої попередньо застелив папером для випічки. Гарненько утрамбовываю.

2. Гарбузова начинка.
В окрему ємність відправляю гарбузове пюре, яйця, згущене молоко, мелений імбир, мускатний горіх, куркума і корицю. Всі інгредієнти добре перемішуємо вінчиком до однородности.
3. Гарбузову масу переливаю у форму поверх піщаної основи і відправляю випікатися в духовку на 1 годину при 160°С. Готовий, але ще гарячий пиріг повинен трохи подрагивать.

4. Даю йому охолонути і відправляю в холодильник на 3-4 години. Перед подачею посипаю пиріг цукром і обпалюю пальником. А ви любите випічку з гарбуза?