Цибулевий мармелад

Як приготувати дуже смачний Цибулевий мармелад рецепт простий. Друзі, той самий рецепт, який багато хто з вас так довго чекали – цибулевий мармелад! Він вийшов у мене ідеально, приголомшливо. Поїдати його можна з сухариками або крекерами, різними сирами і не тільки😋Готуйте поки все його в обов’язковому порядку, а незабаром я покажу класний рецептик з ним.

Інгредієнти

-1 кг червоної цибулі;
30 мл оливкової масло;
-15 г вершкового масла;
– 150 г коричневого цукру;
– 200 мл червоного сухого вина;
-80 мл червоного винного оцту;
-45 мл бальзамічного оцту;
-сіль і чорний мелений перець за смаком;

Цибулевий мармелад покроковий рецепт

1. Цибулю нарізати тонкою соломкою. Оливкова і вершкове масло розігріти на сковороді, викласти на неї цибулю, тушкувати помішуючи, поки цибуля не стане прозрачным.
2. Потім влити трохи води і ще тушкувати до м’якості цибулі. Коли вода випарується, влити вино, випарувати його протягом 5 хвилин, потім додати оцти і сахар.
3. Готувати на повільному вогні, помішуючи, поки маса не придбає консистенцію джему. При необхідності періодично підливати воду, якщо вся волога буде занадто швидко випаровуватися. В кінці додати сіль і перець по вкусу.