Турецька солодкість Шекерпаре. Шалено смачний і солодкий десерт особливо добре поєднується з турецьким чаєм. Як зробити Турецьке печиво Шекерпаре в домашніх умовах рецепт простий.
Інгредієнти
вершкове олію-125 р
цукрова пудра-100 г
манка-30 г
яйце-1 шт
борошно-2 склянки
розпушувач-0.5 ч. л
для сиропу:
вода-1 ст
цукор-1 склянка
часточка лимона
Турецьке печиво Шекерпаре покроковий рецепт
1. Спочатку перемішуємо м’яке вершкове масло+ цукрова пудра + манка + яйцо.
2. Потім просіваємо борошно і розпушувач, робимо м’яке не липке тісто. Робимо не великі кульки (я робила по 35 г).
3. В середину кладемо горіхи за бажанням у мене це фундук і випікаємо при 180 С до рум’яного цвета.