Тушкована капуста солянка з фаршем рецепт простий.
Інгредієнти
Білокачанна капуста-1300 гр
Фарш (у мене курячий і яловичий)-1 кг
Ріпчаста цибуля-1 Шт велика
Морква-1 Шт велика
Часник-6 зубчиків
Томатна паста-2 ст л
Вода-250 мл
Сіль, спеції – за смаком
У мене (сіль, чорний мелений перець, Чилі перець, кумін).
Тушкована капуста солянка з фаршем покроковий рецепт
1. Капусту нашаткувати, викласти в каструлю і пом’яти руками, щоб вона дала сік і стала м’якше. Нарізану цибулю, натерту моркву, подрібнений часник і фарш викласти в сковороду.
2. Додати трохи води і обсмажувати до напівготовності. 250 мл води змішати з томатною пастой.
3. Фарш з овочами викласти до капусти, залити томатним соком і тушкувати солянку до повної готовності, періодично помішуючи. У процесі приготування додати специи.
Відео рецепт 👇