Тушковані, фаршировані перці з фаршем і рисом в каструлі

Тушковані, фаршировані перці з фаршем і рисом в каструлі простий рецепт. Я обожнюю перці, але при цьому терпіти не можу голубці 😆 Хоча, знаю тих хто любить мої чудові голубці 😀🤭 Але раз у нас кайфовий сезон перців – фаршируємо їх 😚 Ще я обожнюю коли перець трохи хрусткий, а не разлезлый 😂 Короч, запити як завжди, тому готуємо 😏

Інгредієнти

▪️перці різних кольорів (так веселіше)
▪️500гр фаршу
▪️100гр рису
▪️невелика головка цибулі
▪️морква (у мене морквяна заморожена суміш з перцем)
▪️половинка солодкого перцю
▪️зелень
▪️сіль/перець/прянощі
▪️томати у власному соку

Тушковані, фаршировані перці з фаршем і рисом в каструлі покроковий рецепт

1. У перців зрізати капелюшки, очистити від мембрани і насіння. Рис злегка відварити (промити, залити водою, дати закипіти і варити одну хвилину – злити воду) Цибулю порізати і обсмажити, додати моркву і перець (їх краще порізати кубиками)

2. Обсмажити все разом. До фаршу додати обсмажений цибуля/морква/перець, рис, сіль/перець, зелень Добре вимісити фарш і заповнити перці – закрити «кришечкою»

3. Складаємо перці в каструлю для тушкування, залити томатами у власному соку, обов’язково посолити і додати трохи цукру для баланса.

4. Накриваємо ємність кришкою і тушкуємо на слабкому вогні 60-70 хвилин Подавати зі сметаной.