Тушковані курячі сердечка в томатному соусі на сковороді простий рецепт.
Інгредієнти
•Курячі сердечка – 500 р.
•Цибуля ріпчаста – 1 шт.
•Болгарський перець – 1.5 шт.
•Помідори – 200 р.
•Мікс зелені – 15 р.
•Рис басматті – 200 р.
•Томатна паста – 2 ст. л.
•Сіль/Перець – за смаком
•Хмелі-сунелі – 1 ч. л.
•Паприка солодка – 1 ч. л.
•Часник – за бажанням.
Тушковані курячі сердечка в томатному соусі на сковороді покроковий рецепт
1. Ретельно промиємо сердечка під холодною водою і приберемо згустки крові натискаючи на сердечка, або ви можете зробити надріз уздовж і промити сердечка зсередини. Заливаємо водою так, щоб серця повністю покрилися водою на 1 палець. Не забудьте додати сіль за вкусу.
2. Варимо 20 хвилин, після чого слід змінити воду і варити ще 15 хвилин. Обсмажимо цибулю до прозорості і відправимо болгарський перець, обсмажуємо 5 хвилин і додамо помідори з томатною пастою, заллємо невеликою кількістю воды.
3. Щоб розбавити густоту соусу, контролюйте цей процес самостійно. Додамо сердечка, спеції і зелень і тушкуємо 10-15 хвилин. Перед подачею присипаємо свіжою зеленню і подаємо до столу. На гарнір я використовував рис жасмин. Варимо як зазначено на упаковке.
Відео рецепт 👇