Універсальний маринад 3 6 9 для соління на зиму помідорів і огірків простий рецепт. Рецепт 3/6/9 підходить для будь-яких овочів. Є дуже смачний маринад, який завжди виручить. Не знаєте, що робити з кабачками, патиссонами, огірками, помідорами, солодким перцем, кольорову капусту, броколі. Маринуємо👌.
Інгредієнти
На трилітрову банку йде 3 ст л солі, 6 ст л цукру і 9 ст л оцту 9%.
З спецій я люблю додавати чорний перець горошком, запашний перець і гірчицю в зернах.
З трав в банку кладу парасольки кропу, листя хрону і люблю ще малинові листя додавати.
Універсальний маринад 3 6 9 для соління на зиму покроковий рецепт
1. Дуже смачно робити асорті на зиму. У банку кладемо будь-які овочі: цвітну капусту, моркву, білокачанну капусту, кабачки, патисони, цибулю, огірки, помідори, солодкий перець , чеснок.
2. Все, що є і любимо. На трилітрову банку йде 3 ст л солі, 6 ст л цукру і 9 ст л оцту 9%. Заливаємо окропом і закатуємо. Асорті завжди роблю з одного заливкою. Все чудово стоит.
3. З спецій я люблю додавати чорний перець горошком, запашний перець і гірчицю в зернах. Гвоздику додаю тільки в гриби. А лавровий лист взагалі нікуди не додаю. Смак не мой.
4. З трав в банку кладу парасольки кропу, листя хрону і люблю ще малинові листя додавати. Всі інші трави додаю тільки в бочкові огірки чи помідори. Залишки врожаю можна спокійно переробити і закатати в банки на зиму👌