Урбечное печиво

Як зробити Урбечное печиво рецепт простий. Саме смачне печиво, тому що корисне. Вгадаєте свято? Я не пригадаю коли відзначають Halloween, але пам’ятаю , що десь у жовтні. Хто нагадає?) Стандартні гарбузове солодощі я вирішила не готувати, а зробити щось абсолютно нове, смачно-цікаве) Про користь урбечей я вже слагала оди, тому повторюватися не буду) Всі прекрасно пам’ятаєте, що вони дуже корисні! Тому готувати з ними можна і потрібно) І найлегше почати, мабуть, з десертів) Пропоную Вам свого роду єдиний у всьому Instagram рецепт урбечного печива за 15 хвилин.

Інгредієнти

цукру коричневий 75 гр (кокосовий)
яйце 1 шт
олія кокосова 70 гр
борошно цільнозернові 200 гр
сіль щіпка
урбеч з абрикосової кісточки 130 гр
сода 1/2 год л
яблучний оцет 1 ст л

Урбечное печиво покроковий рецепт

1. Добре змішуємо цукор, сіль, яйце. Масло потрібно розтопити. Вмішуємо в суміш масло до однорідної консистенции.
2. Поступово вводимо урбеч. Далі, вмішуємо борошно, Соду гасимо оцтом і додаємо в суміш. Замішуємо тесто.

3. Розкачуємо його на килимку і вирізаємо будь печенюшки. Випікаємо близько 20 хвилин при 180 градусах.