Я люблю експериментувати з рецептами, і саме цей рецепт був виведений з одного улюбленого мною давно рецепта ванільних капкейків 😋 Хотілося більш повітряної текстури і менш жирної) Мені це вдалося і хочеться поділиться з Вами своїм успіхом) Записуйте або просто натисніть на прапорець зберегти )))👍
Інгредієнти
На 9 стандартних шт
200 гр борошна пшеничного
80 гр цукру
1/2 год л солі
1/4 год л соди
1/2 год л розпушувача
1 яйце
100 гр йогурту ( будь-якого)
150 гр молока
30 гр рослинного масла без запаху
Ванільні Капкейки на йогурті покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти в ручну, борошно просіяти з содою і розпушувачем. І дати настоятися 15 хв. До половини заповнюємо форми і випікаємо в попередньо розігрітій духовці до 180 гр, близько 10 хв. Капкейки повинні залишитися не підрум’яненими! Рецепт дуже простий, без танців з міксером і диво інгредієнтів ❤👍 ⠀
2. до Речі, тут для начинки я використовувала домашнє желе з червоної смородини) Робиться дуже просто, до речі, і неймовірно смачно😋 На 1 кг смородини 1,5 кг цукрового піску Смородину перемолоти в блендері, віджати через макуха марлю.
3. Вийшло рідке пюре відміряти, повинен бути рівно 1 кг змішати з цукром і розфасувати по банках і прибрати в холодильник 🧊
4. І все)) через пару днів готове шикарне желе) ложка аж варто! А вкусссс 😋👍 тане в роті. Ось саме тільки з червоної смородини виходить така консистенція, а все завдяки великому вмісту в ній пектину☝️