Варення з айви часточками найсмачніше

Як зробити варення з айви часточками найсмачніший рецепт простий.

Інгредієнти

1 кг айви
500 мл води
1,5 кг цукру

Варення з айви часточками найсмачніше покроковий рецепт

1. Ретельно очистити/айву промити. Видалити серцевину. Нарізайте айву як вам зручно і як ви любите. У ємність де будете варити варення заливайте води, засипайте цукру і відправляйте айву. Доведіть до кипіння і варіть хвилин 15.

2. Зняти з вогню і залишити варення до повного охолодження. Другий раз помістити варення на вогонь і знову з моменту закипання всієї маси варити 25 хв. Зняти з вогню і залишити до повного варення остывания.

3. І третій раз варіть варення 15-20 хвилин і готуйте банки. Гаряче варення розкладіть по банках. Загорніть або закрийте кришкою. Зберігайте в будь-якому зручному місці і не забувайте поставити мені ❤️

Відео рецепт 👇