Ватрушка з сиру на бисквитном тесті

Як смачно зробити Ватрушка з сиру на бисквитном тесті простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Виходить дуже смачний, ніжний десерт. Ніжне сирне суфле і повітряний бісквіт, дуже смачне поєднання.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 226/12/7/30

Для тіста:
Яйця – 2 шт.
Цукор – 100 г
Щіпка солі
Борошно – 80 г
Розпушувач – 1 ч. л

Для начинки:
Сир – 400 г
Яйце – 1 шт.
Цукор – 60 г
Крохмаль (будь-який) – 15 г (1 ст. л)
Ванілін – за смаком

Ватрушка з сиру на бисквитном тесті покроковий рецепт

1. Для початку приготуємо сирну начинку. Сир, яйце, цукор крохмаль і ванілін пробити заглибним блендером до однорідної маси. Для бісквіта, збити яйця з цукром і дрібкою солі до пишної світлої маси. Додати просіяне з розпушувачем борошно і акуратно лопаткою размешать.

2. Викласти тісто у форму для випічки(форму трохи змастити). Краще пекти в рознімної формі, буде зручніше діставати готову ватрушку. Я пекла в силіконовій діаметром 18 см.

3. Зверху викласти сирну масу, розрівняти, але так, щоб по краях залишилося тісто, а начинка в середине.

4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 40-45 хвилин. Орієнтуйтеся по своїй духовці. Готову ватрушку добре отсудить.

Відео рецепт 👇